PozyTYwni Współpracownicy

To tylko niektóre pozyTYwnie nastawione osoby, które codziennie wspierają nas w wysiłku czynienia dobra. Wszystkim bardzo dziękujemy za zaangażowanie, a może Ty też chcesz do nich dołączyć?

MAGDALENA KOT

EWA SKARBEK–OĆWIEJA

MAGDALENA ŻELEŹNA

Jestem psychologiem (dyplom Uniwersytetu Wrocławskiego), specjalistą terapii uzależnień (certyfikat nr 1151 Krajowego Biura ds. Przeciwdziałania Narkomanii) i psychoterapeutą. Ukończyłam szkolenia z zakresu uzależnień behawioralnych. Stale rozwijam swoją wiedzę i umiejętności terapeutyczne.

Z Fundacją PozyTYwka współpracuję od 2015r. W ramach projektu uNIEzależnieni prowadzę punkt konsultacyjny, którego odbiorcami są osoby uzależnione oraz ich bliscy. Swoją pracę terapeutyczną poddaję regularnej superwizji.

ARTUR KUKULSKI

Pedagog, Specjalista Psychoterapii Uzależnień

Specjalizuje się w pomaganiu osobom uzależnionym zarówno od środków psychoaktywnych jak i w uzależnieniach behawioralnych (hazard, internet, gry, itp.). Prowadzę również zajęcia profilaktyczne z wyżej wymienionych obszarów, jak również z doskonalenia kompetencji i umiejętności miękkich. Pracuje zarówno z młodzieżą jak i dorosłymi.

Doświadczenie zawodowe nabywałem pracując z osobami uzależnionymi (w tym również z podwójna diagnozą), jak i ich rodzinami, osobami wykluczonymi społecznie, zakażonymi HIV/AIDS. Prowadziłem liczne zajęcia warsztatowe z grupami dzieci, młodzieży i dorosłymi. Pracowałem w ośrodkach stacjonarnych, punkcie konsultacyjnym, jako street-worker i party-worker. Uczestniczyłem w licznych zjazdach i konferencjach z zakresu tematyki uzależnień chemicznych i behawioralnych.