BEZPŁATNA pomoc psychologiczna oraz psychiatryczna!

W związku z sytuacją w Ukrainie Dolnośląskie Centrum Psychiatrii i Psychoterapii SUPER-ego wraz z Fundacją PozyTYwka uruchomiło BEZPŁATNĄ pomoc i wsparcie psychologiczne oraz psychiatryczne dla osób poszkodowanych w wyniku wojny na terenie Ukrainy oraz ich bliskich, a także osób narodowości ukraińskiej zamieszkałych w Polsce, których bliscy przebywają na terenie Ukrainy. Dodatkowo swą pomoc pragniemy skierować również do osób, które są pochodzenia rosyjskiego, zamieszkują teren Polski i zostały dotknięte przemocą oraz dyskryminacją.

Wsparcie udzielane będzie w języku polskim oraz angielskim, stacjonarnie lub online. W celu umówienia wizyty zapraszamy do kontaktu w godzinach pracy Centrum, poniedziałek – piątek 8.00 – 20.00.

tel: 71 361 04 77, 71 338 30 03. Jesteśmy z WAMI!

У зв’язку з ситуацією в Україні, Долношльонський Центр Психіатрії та Психотерапії Super-ego спільно з Фондом «ПозиТИвка» запустили БЕЗКОШТОВНУ психологічно-психіатричну допомогу та підтримку людям, які постраждали від війни в Україні та їхнім родинам, а також Українцям, котрі проживають в Польщі, чиї родичі перебувають в Україні. Підтримка буде надаватися польською та англійською мовами, стаціонарно або онлайн. Щоб домовитись на прийом, будь ласка, зв’яжіться з нами в робочий час Центру, понеділок – п’ятниця, 8.00 – 20.00. тел: 71 361 04 77, 71 338 30 03. МИ З ВАМИ!