Kim jesteśmy

Jesteśmy grupą specjalistów z zakresu psychologii, psychiatrii, pedagogiki i socjologii i pokrewnych nauk humanistycznych. Są wśród nas również pasjonaci zupełnie innych obszarów życia – artyści plastycy, muzycy, fizjoterapeuci, informatycy, fizjoterapeuci, rękodzielnicy i wielu innych. Łączy nas chęć wykorzystania naszych kompetencji i pasji dla szerzenia idei niesienia pomocy, dzielenia się i wspierania tych, którzy nas potrzebują. Stanowimy zgrany zespół, który za swoje najważniejsze zadanie stawia sobie otoczyć kompleksową opieką każdego, kto trafi pod nasze skrzydła. Szukamy w sobie tego, co najlepsze i z radością odnajdujemy to w innych ludziach – w naszych podopiecznych i współpracownikach.

Rada Fundacji:

Katarzyna Fura – czyli psycholog i psychoterapeuta w jednym, kobieta działająca efektywnie i skutecznie zarazem. Od kilku lat prowadzi własną firmę.

Kazimierz Ździebło – czyli psycholog, psychoterapeuta i trener. Fachowiec, który z dużym powodzeniem łączy dwa odległe światy: psychoterapię i biznes.

Zarząd Fundacji:

Prezes Zarządu
Magdalena Kot – kobieta wszechstronnie utalentowana, niebanalna. Kreatywnym podejściem do świata, wydobywa z niego to, co najlepsze. Od wielu lat nasz bardzo inspirujący współpracownik. PozyTYwne nastawienie do świata i ludzi to jej znak rozpoznawczy.

Skarbnik Zarządu
Ewa Piwowarczyk – doświadczony pedagog, na swoim koncie ma kilka lat pracy z dziećmi w różnym wieku. Ambitny naukowiec – pisze pracę doktorską z zakresu relaksacji.

Sekretarz zarządu
Jerzy Porębski – muzyk, waltornista, od lat związany z Operą Wrocławską.