PozyTYwni Partnerzy

Serdecznie dziękujemy Darczyńcom i Sponsorom za pomoc i wsparcie.

W naszej codziennej pracy pomoc Sponsorów, Partnerów i wszelkich Osób czy Instytucji Dobrej Woli ma często kluczowe znaczenie. Bez niej wiele naszych projektów nigdy nie ujrzałoby światła dziennego, wiele wspaniałych idei nie doczekałoby się realizacji.

Biznes, media oraz zwykli ludzie mogą zmieniać świat na lepsze, mogą pomagać innym, mogą nieść szczęście…

Czy można zostawić po sobie bardziej szlachetny ślad?

Nasi partnerzy

Szafa Event to najlepszy dowód na to , że biznes i odpowiedzialność społeczna to świetne połączenie!

Bardzo dziękujemy naszemu współtwórcy i stałemu partnerowi: Dolnośląskiemu Centrum Psychiatrii i Psychoterapii SUPER ego. Gwarantuje naszym działaniom stały dopływ bieżącej wiedzy za zakresu psychologii oraz psychiatrii, profesjonalizm i jednocześnie, dzięki wspaniałemu zespołowi, nieustający zapał do pracy na rzecz innych.

logo-wszyscy-klikamyI jednocześnie pomagamy!!!! Zapraszamy do działania.

logo-centrum-zaburzen-odzyw

Zapraszamy do zapoznania się z unikalnym dofinansowanym programem dla osób cierpiących na zaburzenia odżywiania „Rozwiązania Istnieją”!

Zapraszamy do zapoznania się z materiałami „Pomoc dla ciebie”

Warto skorzystać z pomocy pozyTYwnego partnera.

Pomaganie przez kupowanie? Czemu nie! Na pewno znajdziesz tu Twój sklep i sprawisz radość podwójnie.

Spróbuj, to nic nie kosztuje!