Podziel się z rodziną!

RodzinaRuszamy z bardzo pozytywną akcją PODZIEL SIĘ POZYTYWNIE  -Z RODZINĄ!  Jeżeli lubicie pomagać i dzielić się z innymi, to na pewno poruszy Was do działania. Poznaliśmy pewną wspaniałą rodzinę: Mamę Magdę, bliźniaczki Inkę i Antosię oraz ich brata Tymka. Ich życie jest nieco trudniejsze od życia większości rodzin, ale potrzeby i marzenia mają bardzo podobne. Jeżeli chcecie pomóc spełnić te marzenia – nic prostszego: przeczytajcie o czym marzy nasza rodzina, wybierzcie jedno lub kilka marzeń, które chcielibyście i możecie spełnić w całości lub w części (kilka części stworzy całość) i skontaktujcie się z nami. Wszystkie dary będą sukcesywnie przekazywane rodzinie Magdy, a efekty na bieżąco relacjonowane.

Opis rodziny i ich marzenia znajdziecie w załącznikach, a poniżej  lista potrzeb Rodziny Magdy. :

coś dla ciała ….

1.  Rowerki – 2 dla dziewczynek i jeden dla chłopca, rozmiar 20 cali
  2. Ubrania i buty na zimę:

·      dla dziewczynek – 7 lat w rozmiarze 122 cm, nr buta 29 – 30

·      dla chłopca – 4,5 lat w rozmiarze 116m, nr buta 28.

coś dla rozumu…

1. Wyprawka szkolna
  2. Kurs InDesign’a lub życzliwa osoba, która chciałaby się podzielić wiedzą w tym zakresie dla mamy Magd

coś dla duszy, ciała i rozumu…

1.  Nauka pływania dla dzieci
  2.  Wizyta w AquaParku
  3.  Wizyta w kinie dla całej rodziny
  4.  Wycieczka do Juraparku w Krasiejowie i Dinoparku w Szklarskiej Porębie
  5.  Odwiedziny w Wiosce Indiańskiej TIPI TOWN koło Wrocławia.
  6.  Wejście do Adrenalina Park w kątach Wrocławskich „bo każde dziecko choć raz musi mieć frajdę, żeby mieć co wspominać”
  7.  Wspólny wyjazd na wakacje

No i po raz kolejny, dzięki WAM i Waszej nieskończonej pozyTYwnej energii ta rodzina nie tylko miała naprawdę udane wakacje, ale również początek szkoły był niezwykle radosny. W imieniu Magdy, Inki, Antosi oraz Tymka DZIĘKI!!!!!!

Szczegóły akcji i wielkiej radości można zobaczyć na naszym facebook’u.